Instagrammer en haar hond die een selfie nemen

7 top Instagram accounts voor hondenliefhebbers

Kirsten Van Praet

Kirsten Van Praet |

min. leestijd |

Huisdieren

We volgen allemaal op Instagram mensen die ons inspireren of boeien, maar waarom enkel mensen volgen? Welke hondenliefhebber vindt het niet heerlijk om tijdens zijn ‘endless scroll’ op Instagram grappige honden te zien voorbij komen. Deze 7 honden zijn echte Instagram celebrities! Ze worden net als menselijke influencers benaderd door merken en stelen soms de show van hun eigenaar.

1. Maya Polar Bear

Deze schattig langharige Samojeed lijkt inderdaad wat op een ijsbeer, maar dan één met een grote glimlach. Ze gebruikt vaak roze hartjes en poseert soms met haar eigenares Lingli Ye. Deze hond is zo charmant dat bedrijven haar ook vaak inzetten in hun campagnes. Ze heeft dan ook 2 miljoen volgers!
@Mayapolarbear

Maya Polarbear

2. Harlow en Sage

Waarom 1 hond volgen, als je er meteen meerdere kan volgen? We stellen je graag voor aan Harlow, Indiana, Reese en Ezra. Sage is helaas overleden. Samen hebben de vier musketiers elke dag 1,7 miljoen paar ogen op hun gericht! Hun foto’s zijn dan ook kunstzinnig én hilarisch.
@Harlowandsage

Harlow en Sage

3. Natsu de Shiba

Natsu is de hond van de Franstalige YouTube-ster Squeezie. Deze vrolijke grapjas heeft al 892k volgers verzameld en dat begrijpen we maar al te goed. Op zijn Instagram zie je de evolutie van kleine puppy naar 3-jarige speelvogel!
@Natsuleshiba

Shiba

4. Chowder The Bear Dog

Wie smelt niet van Chowder, de ongelooflijk pluizige chow chow! Deze grote knuffelhond verzamelde al 403k volgers en heeft ook een TikTok account. Hij is een echt fotomodel dat altijd de camera weet te vinden. Hij is momenteel 7 jaar oud en doet dus af en toe een dutje.
@Chowderthebeardog

Chowder the bear dog

5. Matilda Ferragni

Deze Italiaanse schoonheid hoort bij de top fashion blogger en influencer Chiara Ferragni wie we samen met haar man en zoontje ook regelmatig zien verschijnen. Een schattige hond én een schattige kleine dat levert 388k volgers op.
@matildaferragni

Matilda Ferragni

6. Kitty en Lola

Deze twee schattige honden van de Youtubester Natoo hebben al 367k volgers. Je ziet ze chillen in de zetel, vechten tegen hun spiegelbeeld of op avontuur in de frisse buitenlucht!
@Kittyetlola

Kitty en Lola

7. Jiffpom

Last, but not least hebben we het Amerikaanse pomeriaantje Jiff. Deze hond is een wereldster met maar liefst 10,4 miljoen Instagramvolgers. Hij heeft ondertussen ook een eigen boek, kalender en gsm-hoesje.
@Jiffpom

Jiffpom

De grootste fan? Hun eigenaar

De honden hierboven hebben 100.000 tot zelfs miljoenen fans, maar hun allergrootste fan blijft natuurlijk hun baasje. Of je hond nu een echte kostwinner is of gewoon aan je voeten slaapt, elke eigenaar ziet zijn viervoeter dolgraag. Daarom is er de hondenverzekering die alle honden beschermt tegen onverwachte dierenartskosten.

Vond je dit artikel interessant?

Lees dan meer in dit e-book

Vragen of hulp nodig? We helpen je graag verder