Medewerker van de klantendienst

Altijd bereikbaar

Nevert Degirmenci

Nevert Degirmenci |

min. leestijd |

Mobiliteit

Eerst: een ongelofelijke knal. Daarna: oorverdovende stilte. Naast je gaat een autoportier open, de bestuurder komt met verschrikte blik naar je toe gerend. Jullie kijken elkaar aan, hij gebaart van: ‘‘Alles oké?’’ Je knikt, stapt ook uit, bekijkt je armen en je benen, je hebt gelukkig nergens pijn. Je wagen ziet er minder fraai uit, maar je mag van geluk spreken: alleen maar blikschade, het had veel erger gekund.

Zucht. Je kwam van rechts, maar je weet heel goed dat een ongeval altijd een hoop gedoe met zich meebrengt. Papieren invullen. Telefoontjes doen. Zorgen dat de auto naar de garage wordt gebracht. Nog eens terugbellen naar de verzekering. Wat moet je in godsnaam éérst doen?

Bel je verzekeraar

Je verzekeraar bellen: dat is altijd de slimste optie. Hij kan je namelijk het best uitleggen welke procedure je best volgt en waarop je zoal moet letten. Bovendien is hij vaak de klok rond bereikbaar. Bij Corona Direct Verzekeringen is dat bijvoorbeeld het geval: je kunt er altijd terecht met al je vragen en verzuchtingen – overdag, ’s avonds, ’s nachts én tijdens het weekend. Het enige dat je moet doen is 02/244 23 23 bellen.

Tijdens de kantooruren kom je dan terecht bij het bijstandsteam van Corona Direct in Brussel. Daar zitten geen anonieme helpdeskmedewerkers, maar hulpvaardige, vriendelijke en degelijk opgeleide mensen die vanaf de eerste seconde alles op alles zetten om jou uit de nood te helpen. We beantwoorden al je vragen en vertellen je meteen hoe het nu verder moet. We bellen voor jou de takeldienst die je auto naar de garage brengt én jou voor je voordeur afzet. We zorgen er ook voor dat je schadedossier zo snel mogelijk behandeld wordt.

Altijd snel geholpen

Geen nood als je in het holst van de nacht of tijdens het weekend langs de kant van de weg strandt: er zit altijd iemand klaar om je te helpen met dat vervelende gedoe. Eén simpel telefoontje: meer is er niet aan. Voor je er erg in hebt, is die blikschade hersteld en rijd je weer rond met je oude vertrouwde auto. (Oké: het duurt wel wat langer, maar zo voelt het alleszins niet!) 

Je offerte in een aantal clicks!

Ontdek het bedrag dat je kan besparen.

Vragen of hulp nodig? We helpen je graag verder