Betaal enkel de kilometers die je rijdt

Met de Kilometerverzekering betaal je alleen voor kilometers die je zelf rijdt.

Je rijdt zo veel of zo weinig als je zelf wilt. Je bent altijd goed verzekerd.

We rekenen gewoon juist af. Dat is voor iedereen eerlijker en heel vaak goedkoper. Dat kan zelfs tot 50% goedkoper zijn dan een ‘gewone’ autoverzekering.

Bij een ‘gewone’ autoverzekering wordt de prijs berekend op de gemiddelde afstand van alle automobilisten samen. Dan betaal je dus mee voor anderen, die meer en misschien ook gevaarlijker rijden dan jij.

De verzekering per kilometer bestaat intussen al sinds 2006 en heeft al meer dan 100.000 klanten overtuigd.

Tot 50% goedkoper

Niet alleen de manier waarop we je verzekeren (per kilometer) maakt ons goedkoper. Het zit ook in de manier waarop we ons organiseren. We werken als directe verzekeraar gewoon vanuit één centraal kantoor. Zo sparen we onnodige kosten en krijg jij dus een goedkopere premie. Bovendien verzekeren we jou rechtstreeks en hoeven we dus geen tussenpersonen te betalen. Zo kan het tot 50% goedkoper, zonder op kwaliteit in te boeten.

Direct ter plaatse bij ongeval

Is je auto onbestuurbaar na een ongeval? Dan krijg je binnen de 2u een vervangwagen. Je auto wordt gratis getakeld en niet-gewonde inzittenden worden gratis naar huis gebracht. Deze dienst is inbegrepen in Kleine en Grote Omnium, maar bestaat ook als optie in Burgerlijke Aansprakelijkheid.

24/7 bereikbaar bij schade

Een ongeluk is snel gebeurd. Ook ‘s nachts. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Bel ons. Als het nodig is, sturen we iemand ter plaatse die je komt helpen met het invullen van je aanrijdingsformulier. Je mag ook je schade online aangeven. Gemakkelijk en snel.

Corona Direct Verzekeringen, meer dan dé autoverzekeraar

Tevreden klanten
Dat blijkt uit een recente test uitgevoerd tijdens een onafhankelijk marktonderzoek.
Lees meer
Premium Contact Center
Onze klantvriendelijkheid werd bekroond met het kwaliteitslabel 'Premium Contact Center'.
Lees meer
Be Commerce
Onze website werd bekroond met dit kwaliteitslabel. We dragen zorg voor de gegevens die je achterlaat.
Lees meer
Vragen? We helpen je direct verder! Mail ons