Schadeattest

Schadeattest

Verander je van autoverzekering, dan ben je verplicht de historiek van je ongevallen gedurende de laatste 5 jaar aan je nieuwe verzekeraar te bezorgen.

Het schadeattest geeft je een gedetailleerd overzicht van alle ongevallen die je de afgelopen 5 jaar hebt gehad. Verander je van verzekeraar, eis dan altijd je schadeattest en houd het goed bij. Als je later nog eens overstapt naar een andere verzekeraar heb je het nodig.

Bij Corona Direct houden we geen rekening met bonus-malus, maar je schadeattesten van de laatste 5 jaar dat je verzekerd was, tellen mee voor het berekenen van je verzekeringspremie. Kan je geen schadeattest voorleggen omdat je de laatste 5 jaar niet of maar enkele jaren verzekerd was, dan neem je best contact op met onze adviseurs om voor jou een correcte premie te berekenen.

Je schadeattest wordt je in principe bezorgd door je verzekeraar zodra je je contract opzegt. Je kan het ook op eender welk moment zelf aanvragen bij je verzekeraar of je kan het zelf ophalen (uitgereikt sinds 1 april 2013) op cartattest.be met gebruik van je identiteitskaart en pincode.

Vragen of hulp nodig? We helpen je graag verder