Verzekeringen op maat van jouw leven

Waarom Corona Direct?

Verzekeringen zijn complex en daarom willen we bij Corona Direct verzekeringen eenvoudiger en transparanter maken – zonder omwegen. Als directe verzekeraar is alles wat wij doen een direct resultaat van onze klanten. 

Directe verzekeraar sinds 1974

We staan al 50 jaar in rechtstreeks contact met onze klanten. Hierdoor kunnen we hun noden beter aanvoelen en sneller inzetten op innovatie.

Door slimme technologische oplossingen te omarmen, bieden we verzekeringen aan op maat van vandaag en klaar voor de uitdagingen van morgen.

Producten op maat van jouw leven

Nieuwe tijden verdienen een nieuwe manier van verzekeren: eenvoudig, duidelijk en digitaal. Zet jij je auto of motor stil, dan zetten wij je verzekering stil.

Heb jij een huis gekocht, dan bereken wij je premie met 3D simulatie. Ben jij je hond kwijt, dan helpen wij je zoeken.

Het kan altijd beter

Wij gaan uit van het idee dat het altijd beter kan voor de klant. De tevredenheid van onze klanten is dan ook wat ons elke dag motiveert en aanspoort om onze grenzen te verleggen.

We stellen complexe producten, misleidende prijzen en ingewikkelde processen ter discussie, want verzekeren is niet moeilijk. Het wordt onnodig ingewikkeld gemaakt.

Wat is een directe verzekeraar?

Als directe verzekeraar werken we niet met agenten of tussenpersonen. Dit verschil in kosten merk je in onze prijzen, maar niet in onze kwaliteit.

Corona Direct: bijna een 5 sterren verzekeraar

We zijn trots dat 93% van onze klanten tevreden is over onze diensten!

Heel tevreden van! Vorig jaar 'klein accidentje' gehad. Alle kosten netjes terugbetaald zonder franchise (full omnium). Bovendien minder km's gereden en dus wat teruggekregen.

Ben al jaren verzekerd bij jullie, altijd in orde en correct verlopen met terugbetalingen, heel goede service hoor, zeer tevreden klanten

In november verleden jaar €40 teruggekregen wegens te weinig kilometers gereden !! 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Al nodig gehad voor mijn 2 honden van 2 en 8 en netjes terugbetaald geweest. Als het goed is mag het ook gezegd worden.

Wij onze hond bij Corona Direct verzekerd. 1 x operatie moeten laten doen, 1 week nadat ik de rekeningen naar Corona Direct had gestuurd, was het geld op de rekening gestort.

Ik heb al voor mijn 3e hond een verzekering bij Corona Direct. Ik heb deze ook al nodig gehad en alles netjes terugbetaald waar ik recht op had.

3 redenen waarom je goed zit bij ons

220.000 klanten vertrouwen ons

Al meer dan 220.000 Belgen vertrouwen op onze verzekeringen. Als filiaal van Belfius Insurance zijn we dan ook een uiterst betrouwbare partner.

200 medewerkers staan voor je klaar

Je kan elke dag terecht bij één van onze 200 medewerkers. We helpen je graag verder!

Meer dan 50 jaar directe verzekeraar

In 1974 werden we de eerste directe verzekeraar in België. Je mag dus gerust zijn dat we expertise in huis hebben.

Vragen of hulp nodig? We helpen je graag verder