Corona Direct neemt Funalia over

Welkom bij Corona Direct! Corona Direct heeft de portefeuille uitvaartverzekeringen van AG overgenomen. Door deze overname hebben we onze positie als uitvaartverzekeraar versterkt. Het is onze ambitie om op termijn één van de grootste uitvaartverzekeraars in België te worden.

Ben je een begrafenisondernemer?

Welkom in ons netwerk! We kijken ernaar uit om met je samen te werken. Indien je nog geen klantenaanbrenger bent, vul dan dit formulier in, scan het en verstuur het naar commercial@coronadirect.be.

Duid via de onderstaande website jouw organisatie aan zodat jouw klant zijn gegevens kan invullen om een uitvaartverzekering af te sluiten.

Ook voor vragen hierover kan je terecht op het hierboven vermelde e-mailadres. Onze account managers Marc De Grauwe of Tom Vleugels nemen contact met je op.

Ben je al klant?

Heb jij momenteel een Funalia-verzekering? Weet dan dat er voor jou niets verandert. Jouw contractvoorwaarden blijven ongewijzigd gelden. Raadpleeg alle details van jouw Funalia-polis in de infofiche en de algemene voorwaarden. Bij vragen over je contract, kan je terecht op uitvaart@coronadirect.be of op het nummer 02 244 23 23.

Ben je nog geen klant?

Heb je nog geen uitvaartverzekering? Bespaar je naasten de kosten en zorgen van jouw begrafenis. Ontdek alle voordelen en voorwaarden van de Uitvaartverzekering van Corona Direct.

Vragen of hulp nodig? We helpen je graag verder