Uw browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van uw browser te installeren.

Upgrade uw browser

Goed om weten

Voor u bij ons een woningverzekering neemt, raden wij u aan om onderstaande informatie door te nemen. 

Woningverzekering

  • Is de inhoud van uw woning bij ons verzekerd voor minimaal 25.000 euro (niet geïndexeerd)? Dan zijn al uw motorvoertuigen op vier wielen mee verzekerd tot maximaal 100 procent van het verzekerde bedrag.
  • Bent u geheel of gedeeltelijk eigenaar van een graf dat grafschennis ondervond door vandalisme of kwaadwilligheid? Dan vergoeden wij uw schade. Behalve aan decoratieve accessoires of aan graven ouder dan vijftig jaar, of bij geïsoleerde voorvallen. Deze waarborg geldt in België en is beperkt tot maximaal 2.000 euro.
  • Als de inhoud van uw diepvriezer ontdooit door de stilstand van uw koelinstallatie, vergoeden wij de schade ervan tot maximaal 1.250 euro.
  • Stoffelijke schade veroorzaakt door storm en hagel aan verzekerde goederen die zich buiten bevinden, vergoeden we enkel wanneer het gaat om tuinmeubelen en barbecues. Die zijn in totaal voor maximaal 2.000 euro verzekerd.
  • Na verontreiniging van uw grond door stookolie, vergoeden we de kosten die u maakt voor de sanering ervan en het heraanleggen van uw tuin voor een maximum van 6.500 euro, zelfs wanneer er geen schade werd veroorzaakt aan uw verzekerde goederen.
  • Barsten in uw lcd-, led- en plasmaschermen vergoeden we tot 2.000 euro.
  • Na diefstal in uw woning vergoeden wij uw verzekerde goederen met een maximum van 7.500 euro per voorwerp.

Bekijkt u graag de volledige contractuele bepalingen? Die vindt u in onze Bijzondere en Algemene Voorwaarden (pdf).