Blog


Hét moment voor een autoverzekering per kilometer!

In januari is de kilometerverzekering bij Corona Direct nog voordeliger. We betalen zelfs een aantal maandpremies terug!

Lees meer

3 tips om met uw auto de koude te trotseren

Gloednieuw of stokoud, ’s nachts warm in de garage of buiten in weer en wind? Het maakt eigenlijk niet uit: als het kwik onder nul zakt, loopt élke auto het risico op een winterpanne. Liever vermijden? Volg deze warm aanbevolen tips.

Lees meer

Officieel: Corona Direct is klantvriendelijkste verzekeraar

Deze zomer kreeg Corona Direct het Premium Contact Center-label, een kwaliteitslabel voor de klantvriendelijkste bedrijven in België. Aan die bekroning gaat een strenge controle vooraf van hoe een bedrijf met zijn klanten én met zijn personeel omgaat. Corona Direct is de eerste verzekeraar met het Premium Contact Center-label.

Lees meer

Noodweer in België

Is je auto of woning beschadigd door het noodweer? Hier lees je hoe je online aangifte doet en je schade vergoed krijgt.

Lees meer

Zijn fietsongevallen verzekerd? Ja, maar…

Heel wat Belgen ruilen hun fiets voor een elektrische fiets. Maar een elektrische fiets is niet zomaar een ‘fiets met een motor’. Met een gewone fiets ben je meestal verzekerd, maar met een elektrische fiets ben je dat lang niet altijd.

Lees meer
Adviseur
Sluiten