Blog


Hoe leer je zuiniger rijden?

Heb je al eens gehoord van ecologisch rijden, ecorijden of zuinig rijden? We geven je graag enkele tips mee zodat je deze rijstijl vlot onder de knie krijgt, en geld bespaart!

Lees meer

4 vragen die je moet stellen bij een ongeval

Iedereen kan vroeg of laat een verkeersongeval krijgen. Om jezelf nodeloze stress te besparen bij de vaststelling, kan je maar beter goed je verzekeringscontract kennen en nauwgezet te werk gaan. Hier alvast 4 sleuteltips …

Lees meer

Met de auto op vakantie? Schitterend idee!

Vakantie: een magisch woord dat doet dromen! We reizen ook steeds vaker, niet in het minst omdat het aanbod voortdurend toeneemt. En waarom niet met de wagen?

Voor niet al te verre bestemmingen is en blijft de auto hét ideale vervoermiddel. Lekker ontspannen met het hele gezin. Je rijdt waar je wilt, stopt wanneer je dat wilt …  op voorwaarde dat je alles goed plant natuurlijk. 

Lees meer

Lichte vrachtwagen in de kijker op het Brusselse Autosalon

Wist u dat Corona Direct ook lichte vrachtwagens voor privé gebruik verzekert? Dat komt prima uit, want uitgerekend zij stelen de show op de 95ste editie van het Autosalon, van 14 tot 22 januari 2017. Een bondig overzicht van alle nieuwigheden …

Lees meer

Hét moment voor een autoverzekering per kilometer!

In januari is de kilometerverzekering bij Corona Direct nog voordeliger. We betalen zelfs een aantal maandpremies terug!

Lees meer
Adviseur
Sluiten