Blog


Met de auto op vakantie? Schitterend idee!

Vakantie: een magisch woord dat doet dromen! We reizen ook steeds vaker, niet in het minst omdat het aanbod voortdurend toeneemt. En waarom niet met de wagen?

Voor niet al te verre bestemmingen is en blijft de auto hét ideale vervoermiddel. Lekker ontspannen met het hele gezin. Je rijdt waar je wilt, stopt wanneer je dat wilt …  op voorwaarde dat je alles goed plant natuurlijk. 

Lees meer

Lichte vrachtwagen in de kijker op het Brusselse Autosalon

Wist u dat Corona Direct ook lichte vrachtwagens voor privé gebruik verzekert? Dat komt prima uit, want uitgerekend zij stelen de show op de 95ste editie van het Autosalon, van 14 tot 22 januari 2017. Een bondig overzicht van alle nieuwigheden …

Lees meer

Hét moment voor een autoverzekering per kilometer!

In januari is de kilometerverzekering bij Corona Direct nog voordeliger. We betalen zelfs een aantal maandpremies terug!

Lees meer

3 tips om met uw auto de koude te trotseren

Gloednieuw of stokoud, ’s nachts warm in de garage of buiten in weer en wind? Het maakt eigenlijk niet uit: als het kwik onder nul zakt, loopt élke auto het risico op een winterpanne. Liever vermijden? Volg deze warm aanbevolen tips.

Lees meer

Officieel: Corona Direct is klantvriendelijkste verzekeraar

Deze zomer kreeg Corona Direct het Premium Contact Center-label, een kwaliteitslabel voor de klantvriendelijkste bedrijven in België. Aan die bekroning gaat een strenge controle vooraf van hoe een bedrijf met zijn klanten én met zijn personeel omgaat. Corona Direct is de eerste verzekeraar met het Premium Contact Center-label.

Lees meer
Adviseur
Sluiten